facebook_popup_lng

By MAXCART
остава10 секунди Затвори

Курсове по руски език

Курсове по руски език

Курсове по руски език

Курсовете по руски език за възрастни се провеждат по преиздадената учебна система Приглашение в Россию, с която каним всички наши курсисти да се осмелят да се гмурнат надълбоко в руските падежи и спрежения. Учебният материал е представен по изключително забавен и интересен начин, увличащ курсистите от тема в тема, помагайки им неусетно да овладеят ключови структури, форми на глаголите и нова лексика. Учебникът Приглашение в Россию е разделен на 7 урока, като всеки от тях предлага един задълбочен поглед не само върху руската граматика, но и върху руския бит и култура. В края на всеки урок се провежда текущ тест, с който се проверява нивото на овладяване на знанията, а в края на обучението учащите полагат изходно ниво. Сертификатът, който езиков център Мотив издава на своите курсисти удостоверява придобитите от тях знания.

Учебната система Приглашение в Россию включва учебник, учебна тетрадка, 2 диска за слушане и изключително богат граматически и лексикален материал.

Упражненията от учебника и работната тетрадка наблягат върху развитието на основните езикови умения: писане, четене, разбиране и говорене.

Нашият екип предлага възможности за посещение през делничните дни (сутрин или вечер), както и през уикенда, в зависимост от заетостта на курсистите.

http://robinsonbeach.net/