facebook_popup_lng

By MAXCART
остава10 секунди Затвори

Quick Starter - 2 и 3 клас

Quick Starter - 2 и 3 клас

Quick Starter - 2 и 3 клас

Програмата Quick Starter е създадена специално за деца във 2 и 3 клас, които не са учили английски досега. Обучението се провежда по най-добре адаптираната за тази възраст учебна система - Friends на издателство Longman. Ниво Quick Starter обхваща широк спектър от знания, които децата придобиват само за една учебна година. Програмата започва с изучаване на азбуката, като плавно преминава към усвояване на граматически структури и сегашните времена, а разнообразните занимания с истории и книгите, които четат първи и втори срок, спомагат за натрупване на много добър речников запас.            

Как Вашето дете ще придобие знания?

Всеки урок съдържа секции, които дават възможност на децата да разнообразяват сами своите часове – проекти, задачи, истории и игри;
Под формата на комикси са разказани истории, в които участват деца на същата възраст;
Чрез английския език програмата дава възможност на децата да усвоят думи и знания и от  училищни предмети като математика, музика, география и изкуство;
Учениците работят с двe английски книги-приказки. Чрез тях децата обогатяват своя речников запас и започват да пишат първите си английски съчинения.

Какво още за ниво Quick Starter:

Учебната година в Motive е от октомври до май;
Програмата включва 100 учебни часа по 45 минути;
Посещенията са 2 пъти седмично по 1,5 учебни часа или само в събота, като се взимат двете занятия от седмицата наведнъж.
Мотив предлага възможност за индивидуална работа с Вашето дете, в зависимост от индивидуалните му потребности.