Разговорен курс по английски – I SPEAK !

„Искам да започна да говоря!” – това са думите, които най-често чуваме от нашите възрастни курсисти. Ако учите английски вече години наред, но така и не можете да се отпуснете да говорите, ако нямате време да пишете домашни и ви притискат срокове или конкретни цели да овладеете разговорния език, то вече имате МОТИВ!

Екипът на Училище за езици Мотив разработи разговорен курс по английски език I SPEAK! Със специално подбраната актуална тематика и съобразените с вашето ниво и потребности граматика и лексика, с множеството упражнения за говорене, слушане и видео епизодите с ежедневни ситуации, програмата I SPEAK! ще ви помогне да приложите на практика това, което вече знаете, но ви е трудно да използвате.

Обучението се осъществява не на базата на учебник, а чрез специално подбрани и разработени теми, които ни позволяват да сме гъвкави към вашите нужди и чрез които успявате да активирате уменията си за говорене и да надградите актуалните си познания по езика. Програмата е за 60 учебни часа и е с продължителност 7 седмици.

Целта на съвременния човек е постигане на максимално ефективна и уверена комуникация и вие току що открихте най-подходящата програма за това!

Започни да говориш СЕГА!