за мотив

Училище за чужди езици „Мотив” е създадено през 2012 година. Внимателно подбраните учебни системи, множеството допълнителни материали и събития, интерактивният начин на обучение, нестандартните методи и вниманието, с което се отнасяме към всеки детайл, ще ви помогнат с лекота да усвоите чуждия език и да го почувствате като свой. В часовете се работи върху 4-те основни умения: четене, писане, говорене и слушане. Целта ни е учебният процес да бъде приятен, интересен и забавен и в нито един момент да не се усеща като бреме. Най-малките ни възпитаници развиват своята фина моторика, въображението, вниманието и паметта си. Занятията се провеждат в среда, приятна за малки и големи; в атмосфера, която предразполага да се отпуснете и да взаимодействате максимално с преподавателя, съучениците и самия език. Обучението при нас е съобразено с езиковите нива в Общата европейска езикова рамка и се осъществява чрез най-новите учебни системи на водещи издателства като Oxford university press, Longman, Macmillan … В резултат на дългогодишния ни опит като преподаватели, сме избрали най-доброто от всички нови и доказали се методики, алтернативни методи на обучение и развитие. Ние ги съчетахме в наш собствен метод, наречен „мотивация”. Няма невъзможни неща, когато имате мотив!

Защо училище за езици Мотив?

Избирате ни, защото сме различни.

Любовта към това, което сме създали и грижата към вас ни правят различни! Искате най-доброто за себе си и децата си?! Ние сме вашето решение!

При нас ще получите индивидуално отношение и внимание, качествено обучение, любов към знанието и към езика в хилядите му възможности.

Днешният динамичен и забързан живот изисква да сте комуникативни, упорити и целенасочени. Стремите се да получите или да дадете на децата си най-добрите шансове за престижно образование и работа. И както всички добре знаем, за да го постигнете, трябва да сте уверени в себе си, да можете да работите в екип, да имате развити лидерски качества, да имате въображение и да сте адаптивни. При нас освен езика, ще се научите и на всичко това!

И ако все още се съмнявате, дали ще успеете...нека ви издадем една макла тайна: това е възможно и то за човек, който притежава едно единствено нещо-Мотивация. Останалото е плод на упорит труд, ако знаем как да превърнем Мотивацията в основно свое качество!

Екипът на Мотив мотивира учениците си да покажат най-доброто, на което са способни и да се гордеят с постиженията си!

Екип

Екипът на „Мотив” се състои от млади, мотивирани и амбициозни преподаватели. Опитът ни с всякакви възрастови групи ни прави адаптивни, гъвкави и способни да отговорим на индивидуалните нужди на всеки ученик. Всеки един от нас е с дългогодишен опит като преподавател. Ние приемаме работата си като предизвикателство, което я прави и наше хоби. Забавляваме се с децата, когато играем игри, пеем песни с най-малките и се опитваме да накараме възрастните си курсисти да разчупят стените, които стоят пред тях по отношение на езика. Защото, когато правиш нещо с удоволствие, резултатите се постигат с лекота!